Als je stopt met leren,
blijf je stil staan.

Inmiddels al vier eigen boeken.

In maart 2016 is Rob’s vierde boek uitgekomen. En de vijfde is onderweg. Versus gaat over vernieuwing en hoe deze vorm te geven. Over hoe je naast je bestaande organisatie die gericht is op executie, vernieuwing realiseert. Versus is gebaseerd op de vele discussies die Rob de afgelopen jaren voerde met zowel start-ups als multinationals. Van Nederland tot Silicon Valley.

Eerdere boeken zijn No Ego, over ongekroonde helden die de wereld veranderden, Ga Vreemd! over je onderscheiden door branchevreemd te innoveren en Branchmarking, over creativiteit (niet meer verkrijgbaar).

No ego. boek
No ego. boek

No ego.

Hoe ongekroonde helden de wereld veranderden en wat wij van hen kunnen leren.

Bekijk boek
Ga vreemd! boek
Ga vreemd! boek

Ga vreemd!

Onderscheid je door branchevreemd te innoveren.

Bekijk boek
Versus. boek
Versus. boek

Versus.

Verbeteren versus vernieuwen, van return on investment naar return on learning.

Bekijk boek

Hey ho, let’s go!

Een overnachting boeken via Airbnb, een recept zoeken op Google of een avondje Netflixen: miljoenen mensen over de hele wereld zijn er bekend mee. De beroemdste techreuzen ontwrichten bestaande markten en zijn van enorme invloed op ons dagelijks leven. Hun thuisbasis? Silicon Valley. Hun motto? Move fast and break things.

Geen regio ter wereld is zo bepalend voor de belangrijkste innovaties van onze tijd als de Bay Area. Niet gek dus, dat wij voor zesde keer op expeditie gaan naar deze regio.

Ga je met ons mee? Klik hier voor meer informatie over onze studiereis of neem contact met ons op.

Team Six Fingers