Versus. boek
Versus. boek

Versus.

Verbeteren versus vernieuwen, van return on investment naar return on learning.

Vernieuwen is geen verbeteren. Verbeteringen zijn grijpbaar, planbaar en direct toepasbaar. Vernieuwingen zijn ontastbaar, onzeker en moeilijker direct te bevatten. Om te vernieuwen is het noodzakelijk te zoeken en te experimenteren. En dat is een groot contrast met beheersen en controleren.

Dit boek geeft je de inzichten en middelen om vernieuwing te realiseren. En om vernieuwers en verbeteraars niet te laten vechten, maar juist samen aan de duurzame toekomst te laten werken.

Download het inkijkexemplaar

van het ebook Versus.

Je ontvangt informatie over dit ebook en bijbehorende diensten

Recensie

Dit boek geeft inzicht op welke wijze het verbeteren en het vernieuwen van producten en processen het beste kan worden ingericht. Beide vormen hebben een andere aanpak en organisatie nodig: verbeteren in een ‘executie-organisatie’ gericht op efficiency en vernieuwen in de ‘expeditie-organisatie’ waar leren en uitproberen centraal staan. Vaak zijn organisaties zich daarvan niet bewust. Dit boek is interessant voor iedereen die verantwoordelijk is voor het verbeteren of het vernieuwen van producten en processen. Het boek is toegankelijk door de prettige manier van schrijven en het eenvoudige taalgebruik. Met een voorwoord, zonder trefwoordenregister, met literatuurlijst.

– G.A.C.M. van der Heijden

Hey ho, let’s go!

Een overnachting boeken via Airbnb, een recept zoeken op Google of een avondje Netflixen: miljoenen mensen over de hele wereld zijn er bekend mee. De beroemdste techreuzen ontwrichten bestaande markten en zijn van enorme invloed op ons dagelijks leven. Hun thuisbasis? Silicon Valley. Hun motto? Move fast and break things.

Geen regio ter wereld is zo bepalend voor de belangrijkste innovaties van onze tijd als de Bay Area. Niet gek dus, dat wij voor zesde keer op expeditie gaan naar deze regio.

Ga je met ons mee? Klik hier voor meer informatie over onze studiereis of neem contact met ons op.

Team Six Fingers