Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Eigen methoden

Branchmarking.

Wij geloven dat ieder probleem al eens is opgelost. En dat de oplossing in de ene sector van grote waarde is voor een andere sector. Wij zijn de grondlegger van Branchmarking: de methode om gericht sectorvreemd te denken en werken.

Door te leren van voorlopers in andere industrieën, breng je cruciale inzichten naar je eigen organisatie. Gestructureerd leren van inzichten uit andere sectoren breekt je brein van je organisatie open. En zorgt voor het zien van oplossingen die tot dan verborgen waren.

 

Branchmarking is de gestructureerde methode om specifieke problemen op te lossen door de vertaling en toepassing van branchevreemde oplossingen, waardoor er vernieuwing ontstaat binnen een specifieke sector. Door te zoeken naar branchevreemde oplossingen die ontwikkeld zijn voor vergelijkbare situaties, breng je structuur aan in een proces dat anders afhankelijk is van de creativiteit van individuen.

 

Somebody somewhere solved your problem for different reasons in different circumstances

 

Veel organisaties en overheden kijken continu in hun eigen sector. Dat is het traditionele benchmarking. Maar zij kennen dezelfde problemen en belemmeringen. Leren van andere sectoren levert anders denken. De hele wereld is een grote boekenkast vol ideeën die wachten om gebruikt te worden.

In de afgelopen jaren hebben wij onze eigen methode goed doorontwikkeld, inmiddels hebben we een database vol cases van bedrijven wereldwijd. Hierdoor kunnen we gericht cruciale nieuwe inzichten opdoen en delen om te bouwen aan de toekomst. Zo ontstaan oplossingen buiten bestaande paradigma’s én worden deze gefundeerd op data van succesvolle strategieën en innovaties van organisaties uit andere sectoren.

Daag ons uit.
Stel een vraag.