Al 12 jaar op avontuur met onze klanten.

Een nieuw perspectief op de toekomst. Dat beloven we.

Een alternatief financieel systeem voor de landbouw, de toekomst en betekenis van service voor de auto industrie die van benzine naar elektrisch gaat, nieuwe vormen van stemmen in plaats van iedere 4 jaar naar het stemhok, de nieuwe rol voor een energieleverancier…

Deze en meer vragen krijgen wij van bedrijven, overheden en organisaties. Ze hebben allemaal één ding gemeen: de vraag om vernieuwing in plaats van het bestaande systeem verbeteren. Lees hier meer over onze cases en hoe wij onze klanten helpen te innoveren. Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op als je jouw vraag aan ons voor wil leggen.

Antea Group

Door bestaande manieren van denken uit te dagen en nieuwe uitzichten te geven, ontwikkelden we samen met Antea Group HabiSense. Het zesde zintuig voor en door Smart Citizens.

Interpolis

Uitgaan van belonen in plaats van straffen. En wat ‘niet kan’ toch doen. Hoe kan je marktaandeel in een prijsvechtersmarkt laten stijgen zonder je prijs te verlagen?

Sigma Coatings

Door alles los te laten en vanuit nieuwe markten te denken én te doen, ontwikkelen we met Sigma Coatings de nieuwe standaard in de schildersbranche: Sigma paintr.

Florius

Florius nodigde Six Fingers uit om via branchmarking eens over de schutting bij de buren te kijken. Hier lees je hoe onze oplossing uiteindelijk een groot succes geworden is.

Driscoll's

Via trendontwikkeling een blik op de toekomst kunnen werpen.

Abrona

Over hoe je echt nieuwe inzichten krijgt. Door je in te leven in een gebruikersgroep en los te komen van traditionele onderzoeksmethoden.

247TailorSteel

247TailorSteel is disruptief in de staalsector en vernieuwt waar het kan. Over hoe je de kern van vernieuwing grijpbaar en overtuigend naar buiten brengt.

Wil jij hier ook bij staan?

We gaan graag met je aan de slag. Maak een afspraak om erachter te komen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Six Fingers in Barcelona

Als onderdeel van de Barcelona Resilience Week 2018 heeft Six Fingers een workshop gefaciliteerd voor deelnemers vanuit de hele wereld. Tijdens deze workshop hebben we ons gefocust op de eerste fases van Design Thinking: welke problemen spelen er, en hoe pak je die aan? Gaaf dat we zulke positieve reacties hebben mogen ontvangen van de aanwezigen!

Benieuwd geworden naar deze middag? Bekijk dan hier de video.