Al 12 jaar op avontuur met onze klanten.

Kruisbestuiving is onze kracht.

Op zoek naar vernieuwing? Een onderscheidend vermogen? Jouw concurrenten waarschijnlijk ook. En zij lopen tegen dezelfde problemen aan. Dat is logisch. Een sector kent namelijk een dominante logica. Maar nodig jezelf uit om eens verder te kijken. Wij geloven namelijk in kruisbestuiving tussen sectoren. Want waar binnen de ene sector een probleem kan bestaan, kan die binnen een andere sector allang opgelost zijn. Op originele en baanbrekende wijze. Daarom doen wij aan kruisbestuiving: wij leren van andere markten en brengen die oplossing naar jou toe. Lees hier meer over onze cases en hoe wij onze klanten helpen te innoveren.

Antea Group

Door bestaande manieren van denken uit te dagen en nieuwe uitzichten te geven, ontwikkelden we samen met Antea Group HabiSense. Het zesde zintuig voor en door Smart Citizens.

Interpolis

Uitgaan van belonen in plaats van straffen. En wat ‘niet kan’ toch doen. Hoe kan je marktaandeel in een prijsvechtersmarkt laten stijgen zonder je prijs te verlagen?

Sigma Coatings

Door alles los te laten en vanuit nieuwe markten te denken én te doen, ontwikkelen we met Sigma Coatings de nieuwe standaard in de schildersbranche: Sigma paintr.

Florius

Florius nodigde Six Fingers uit om via branchmarking eens over de schutting bij de buren te kijken. Hier lees je hoe onze oplossing uiteindelijk een groot succes geworden is.

Driscoll's

Via trendontwikkeling een blik op de toekomst kunnen werpen.

Abrona

Over hoe je echt nieuwe inzichten krijgt. Door je in te leven in een gebruikersgroep en los te komen van traditionele onderzoeksmethoden.

247TailorSteel

247TailorSteel is disruptief in de staalsector en vernieuwt waar het kan. Over hoe je de kern van vernieuwing grijpbaar en overtuigend naar buiten brengt.

Wil jij hier ook bij staan?

We gaan graag met je aan de slag. Maak een afspraak om erachter te komen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Dutch Design Week 2018: hoe politiek en burgers verenigen?

Wij werken nu volop aan ons project om burgers wél weer te laten stemmen.

Wanneer te zien: 20 tot 28 oktober 2018

Lees hier meer over onze samenwerking met DDF, designers en Provincie Noord-Brabant