Al 12 jaar op avontuur met onze klanten.

Een nieuw perspectief op de toekomst. Dat beloven we.

Een alternatief financieel systeem voor de landbouw, de toekomst en betekenis van service voor de auto industrie die van benzine naar elektrisch gaat, nieuwe vormen van stemmen in plaats van iedere 4 jaar naar het stemhok, de nieuwe rol voor een energieleverancier…

Deze en meer vragen krijgen wij van bedrijven, overheden en organisaties. Ze hebben allemaal één ding gemeen: de vraag om vernieuwing in plaats van het bestaande systeem verbeteren. Lees hier meer over onze cases en hoe wij onze klanten helpen te innoveren. Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op als je jouw vraag aan ons voor wil leggen.

Antea Group

Door bestaande manieren van denken uit te dagen en nieuwe uitzichten te geven, ontwikkelden we samen met Antea Group HabiSense. Het zesde zintuig voor en door Smart Citizens.

Interpolis

Uitgaan van belonen in plaats van straffen. En wat ‘niet kan’ toch doen. Hoe kan je marktaandeel in een prijsvechtersmarkt laten stijgen zonder je prijs te verlagen?

Sigma Coatings

Door alles los te laten en vanuit nieuwe markten te denken én te doen, ontwikkelen we met Sigma Coatings de nieuwe standaard in de schildersbranche: Sigma paintr.

Florius

Florius nodigde Six Fingers uit om via branchmarking eens over de schutting bij de buren te kijken. Hier lees je hoe onze oplossing uiteindelijk een groot succes geworden is.

Driscoll's

Via trendontwikkeling een blik op de toekomst kunnen werpen.

Abrona

Over hoe je echt nieuwe inzichten krijgt. Door je in te leven in een gebruikersgroep en los te komen van traditionele onderzoeksmethoden.

247TailorSteel

247TailorSteel is disruptief in de staalsector en vernieuwt waar het kan. Over hoe je de kern van vernieuwing grijpbaar en overtuigend naar buiten brengt.

Wil jij hier ook bij staan?

We gaan graag met je aan de slag. Maak een afspraak om erachter te komen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Six Fingers zoekt stagiaires: zie jij jezelf hier al zitten?

Wij zijn Six Fingers, een innovatiebureau dat haar klanten helpt bij het vinden en realiseren van vernieuwing. Wij dagen onze klanten uit om onafhankelijk te denken en te leren van bedrijven in andere sectoren. Samen met onze klanten willen wij impact maken.

Six Fingers is per februari op zoek naar nieuwe stagiairs. Heb jij affiniteit met innovatie? Ben je enthousiast, creatief en pro-actief? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen je stage ga je aan de slag met alle facetten van innovatie en werk je mee aan klantprojecten. Wij zijn op zoek naar een meewerkstagiair(e) die ons kleine team vijf dagen in de week komt versterken.

We zoeken iemand die de volgende eigenschappen heeft:

 

En iemand die zichzelf graag wil ontwikkelen op het gebied van:

Het gaat om een stage vanaf februari 2019 voor een periode van 5 maanden. We zijn gevestigd in het SX-gebouw op Strijp-S in Eindhoven.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw CV en korte motivatie naar info@sixfingers.nl en kijk gerust verder op onze website.