Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Eigen methoden

Digital Enabled Innovation.

Wij geloven in de kracht van eenvoud. Onze methode Digital Enabled Innovation is zo ontwikkeld, dat we ‘emerging technlogies’ zoals kunstmatige intelligentie en vormen van connectiviteit (de mogelijkheid tot het verbinden met een netwerk om data te kunnen versturen) toegankelijk maken voor het toepassen binnen organisaties. Zo kunnen we gericht ons leven beter en mooier maken door gebruik te maken van technologie. Het toevoegen van connectiviteit en data op alledaagse dingen levert direct meerwaarde op. Onze methode past dit op meerdere manieren toe.

 

Apparaten + connectiviteit + data = waarde

Miele voegt tegenwoordig connectiviteit toe aan hun wasmachines. Natuurlijk gemakkelijk om een bericht te krijgen wanneer je was klaar is, maar er schuilen nog veel meer mogelijkheden wanneer je er ook externe databronnen aan koppelt. Wasmachines en drogers verbruiken veel energie. De energiemarkt heeft na een tumultueuze periode nieuwe businessmodellen voortgebracht zoals dynamic pricing. Koppel je beide denkwerelden aan elkaar dan kun je je kleding wassen en drogen op de momenten waarop energie nagenoeg gratis is (of zelfs geld toe krijgt).

Objecten + connectiviteit + data = waarde

Je kunt dit denken natuurlijk ook toepassen op objecten. Denk er bijvoorbeeld maar eens over na wat er zou gebeuren als je kop koffie connectiviteit zou hebben. Het zou je kunnen vertellen wanneer het leeg is en al lang niet meer vol geweest is. Waar het staat als je het kwijt bent of wanneer het dreigt te koud te worden om nog te drinken. Voeg je hier externe databronnen aan toe (bijvoorbeeld je eigen gezondheid app) dan kan het je precies vertellen of het beter is om dit keer een kop thee of water te nemen.

Organismen + connectiviteit + data = waarde

Naast apparaten en objecten zijn we als mens ook omringt door organismen. Ook hier voegen we steeds vaker technologie toe om meer waarde te creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan land- of tuinbouw. Wanneer we connectiviteit toevoegen aan bepaalde gewassen, weten we hoe het met ze gaat bijvoorbeeld qua temperatuur en vochtigheid. Koppel je hier ook nog externe bronnen als weersverwachting aan toe, dan zijn we in staat om precies die hoeveelheden water te geven die het nodig heeft. Wel zo duurzaam.
Digital Enabled Innovation onderzoekt de technologische mogelijkheden via een gestructureerde methode. Ben je benieuwd wat connectiviteit en data kunnen doen voor jouw producten of diensten?

Daag ons uit.
Stel een vraag.