Innovatie.

Ontdek en ontwerp met Six Fingers nieuwe perspectieven voor je toekomst.

Innovatie moet bij het begin beginnen. Een idee heeft anders geen goede basis. Zonder pijn wordt een idee nooit een oplossing. En lost het niet het probleem op waar jij als organisatie tegenaan gelopen bent. Six Fingers ondersteunt jou daarom bij het creëren van échte vernieuwing. Wij kijken naar de pijnen op de markt en bij de klant en zoeken naar inspiratie en antwoorden bij toporganisaties in andere sectoren. Wij nemen je op die manier mee op een expeditie, die ervoor zorgt dat jouw idee uiteindelijk écht innoverend is. En jouw positie op de markt vernieuwd.

Painstorming.

Redeneer vanuit de klant, en niet vanuit de markt. Welke problemen komen jouw klanten tegen? Welke pijnen ervaren zij? Painstorming komt namelijk altijd voor brainstorming: het moet eerst duidelijk zijn welk probleem je wilt oplossen. Laat ons meekijken naar de pijnen en meehelpen een antwoord te zoeken.

Branchmarking.

Six Fingers kijkt veel verder dan alleen jouw sector. Wij weten namelijk dat er op andere markten heel veel te leren valt. En die informatie kun jij gebruiken om jouw organisatie echt van jouw concurrenten te onderscheiden. Branchmarking brengt jouw bedrijf daardoor een grote stap verder.

Expeditie.

Innovatie is noodzakelijk. Maar wat heeft jouw organisatie nodig om echt innoverend te zijn? Laat ons jou meenemen op expeditie, waarin uitdagen en leren centraal staan. Wij onderzoeken precies wat jouw bedrijf verder helpt. Met andere woorden: wij gaan van inzicht naar uitzicht. Daarmee gun jij jezelf een nieuwe blik op jouw toekomst.

"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them."

- Albert Einstein

Nieuwsgierig naar ons werk?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Six Fingers in Barcelona

Als onderdeel van de Barcelona Resilience Week 2018 heeft Six Fingers een workshop gefaciliteerd voor deelnemers vanuit de hele wereld. Tijdens deze workshop hebben we ons gefocust op de eerste fases van Design Thinking: welke problemen spelen er, en hoe pak je die aan? Gaaf dat we zulke positieve reacties hebben mogen ontvangen van de aanwezigen!

Benieuwd geworden naar deze middag? Bekijk dan hier de video.