Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Pure zuurstof voor je organisatie.

Six Fingers verzorgt baanbrekende presentaties met een heldere boodschap. Op een groot podium of in kleinere setting in binnen- en buitenland: nergens steken we onze ideeën en overtuigingen onder stoelen of banken. Met onze expertise duidelijk voelbaar in elk verhaal, zetten we ons publiek op kleurrijke en verrassende wijze aan tot anders denken en doen.

Spreker aanvragen

Rob Adams

Keynote over vernieuwing, strategie, innovatie en Return on Learning

Rob is een veelgevraagd internationaal spreker. Zijn inzichten van werken aan complexe strategie en innovatievraagstukken deelt hij via zijn boeken en via keynotes op events in binnen- en buitenland met steevast hoge beoordelingen.

In zijn verhaal word je meegenomen in wat de belemmeringen zijn om echt toekomstgericht te handelen en hoe deze te overkomen. In zijn keynotes brengt hij cruciale inzichten voor vernieuwing en voorbeelden van hoe organisaties wereldwijd bouwen aan de toekomst.

Een keynote van Rob is als een reis over de wereld. Zeker is dat zijn verhaal jouw publiek volop zal uitdagen en cruciale inzichten brengt.

video is aan het laden

video is aan het laden

video is aan het laden

video is aan het laden

video is aan het laden

Edwin Schenk

Keynote over de nieuwe wereld van bouwen en wonen

Edwin spreekt en daagt uit om vooruit te kijken in de wereld van bouwen en wonen. Zijn uitgebreide kennis en ervaring met experimenten maken hem tot een uitdager van het bestaande denken.

Vraagstukken op het gebied van bouwen, wonen en leven staan centraal. Hoe gaan we in de toekomst bouwen? Met welke materialen? Kan dat klimaatneutraal? Wat zijn voorbeelden uit andere landen? Edwin neemt je mee in een wereld die je brein zal openzetten en prikkelen om zelf te ervaren wat er gaande is in bouwen en wonen.

Kortom, in vogelvlucht maakt Edwin een rondje om de wereld met inspirerende voorbeelden, illustraties en filmpjes van nieuwe manieren van bouwen en wonen en neemt je daarin met volle passie mee.

Bart van Leeuwen

Keynote over technologie en de toekomst

Bart is gepassioneerd over technologie en de praktische toepassing ervan. Hij probeert complexe technologie toegankelijk en toepasbaar te maken voor een breed publiek.

In zijn verhaal word je meegenomen in de cruciale technologische ontwikkelingen in het heden en de toekomst. Leer je nieuwe technologieën begrijpen en zie je hoe deze technologie de alledaagse dingen van de maatschappij beïnvloedt. Van de manier van werken, communiceren tot ervaren.

Een keynote van Bart is als een reis door de toekomst. Zeker is dat zijn verhaal jouw publiek volop zal inspireren en zal aansporen tot het inzetten van technologie voor alledaagse dingen.

Spreker aanvragen

Wil je een aanvraag doen voor een van onze sprekers? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

DD slash MM slash JJJJ
Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Daag ons uit.
Stel een vraag.