Keynotes.

Laat ons je meenemen in de wereld van innovatie.

Six Fingers heeft een talent, en dat is inspireren. Innovatie werkt namelijk op verschillende niveaus. Dat laten wij jou graag zien. Tijdens onze keynotes gaan wij een stapje verder: wij stappen af van de gebruikelijke gedachtegang en laten zien hoe jij met experimenteren, proberen en innoveren tot baanbrekende nieuwe ideeën kunt komen.

Rob Adams is sinds 2010 een veelgevraagde spreker over thema’s als vernieuwing en innovatie. Die keynotes worden in het binnen- en buitenland gegeven. Ook Bart van Leeuwen wordt vaak als spreker gevraagd. Een belangrijk doel van deze presentatie is vervreemding. Dat klinkt wat gek, maar Rob en Bart willen jou graag vervreemden van hetgeen wat jij al zo goed kent. Door van bestaande methoden af te stappen, kun jij namelijk een compleet nieuwe oplossing voor een probleem vinden. En dat is een grote stap dichter bij vernieuwing. De keynotes worden steevast hoog beoordeeld: pas geleden is deze nog als allerbeste uit honderd andere presentaties gekozen. Zeker is dat deze keynote jou als organisatie of de bezoekers van je event volledig inspireren.

Vernieuwen versus verbeteren.

Waarom is innovatie noodzakelijk? En hoe pas je innovatie toe? In deze inspirerende en visuele keynote leer jij hoe jij jouw organisatie en plek op de markt blijft vernieuwen.

Trendpresentatie.

De maatschappij verandert en trends veranderen net zo hard mee. Hoe ga je als organisatie daarmee om? Leer in deze keynote over wat trendontwikkeling voor jouw bedrijf betekent.

Van smart city naar happy city.

De term smart cities lijkt inmiddels een synoniem voor technologie. Toch gaat een smart city over veel meer dan tech. Want hoe ontwikkel je steden rondom geluk, in plaats van technologie als dé oplossing te zien?

"The best way to predict your future, is to create it."

- Abraham Lincoln

Nieuwsgierig naar ons werk?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Six Fingers zoekt stagiaires: zie jij jezelf hier al zitten?

Wij zijn Six Fingers, een innovatiebureau dat haar klanten helpt bij het vinden en realiseren van vernieuwing. Wij dagen onze klanten uit om onafhankelijk te denken en te leren van bedrijven in andere sectoren. Samen met onze klanten willen wij impact maken.

Six Fingers is per februari op zoek naar nieuwe stagiairs. Heb jij affiniteit met innovatie? Ben je enthousiast, creatief en pro-actief? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen je stage ga je aan de slag met alle facetten van innovatie en werk je mee aan klantprojecten. Wij zijn op zoek naar een meewerkstagiair(e) die ons kleine team vijf dagen in de week komt versterken.

We zoeken iemand die de volgende eigenschappen heeft:

 

En iemand die zichzelf graag wil ontwikkelen op het gebied van:

Het gaat om een stage vanaf februari 2019 voor een periode van 5 maanden. We zijn gevestigd in het SX-gebouw op Strijp-S in Eindhoven.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw CV en korte motivatie naar info@sixfingers.nl en kijk gerust verder op onze website.