Keynotes.

Laat ons je meenemen in de wereld van innovatie.

Six Fingers heeft een talent, en dat is inspireren. Innovatie werkt namelijk op verschillende niveaus. Dat laten wij jou graag zien. Tijdens onze keynotes gaan wij een stapje verder: wij stappen af van de gebruikelijke gedachtegang en laten zien hoe jij met experimenteren, proberen en innoveren tot baanbrekende nieuwe ideeën kunt komen.

Rob Adams is sinds 2010 een veelgevraagde spreker over thema’s als vernieuwing en innovatie. Die keynotes worden in het binnen- en buitenland gegeven. Ook Bart van Leeuwen wordt vaak als spreker gevraagd. Een belangrijk doel van deze presentatie is vervreemding. Dat klinkt wat gek, maar Rob en Bart willen jou graag vervreemden van hetgeen wat jij al zo goed kent. Door van bestaande methoden af te stappen, kun jij namelijk een compleet nieuwe oplossing voor een probleem vinden. En dat is een grote stap dichter bij vernieuwing. De keynotes worden steevast hoog beoordeeld: pas geleden is deze nog als allerbeste uit honderd andere presentaties gekozen. Zeker is dat deze keynote jou als organisatie of de bezoekers van je event volledig inspireren.

Vernieuwen versus verbeteren.

Waarom is innovatie noodzakelijk? En hoe pas je innovatie toe? In deze inspirerende en visuele keynote leer jij hoe jij jouw organisatie en plek op de markt blijft vernieuwen.

Trendpresentatie.

De maatschappij verandert en trends veranderen net zo hard mee. Hoe ga je als organisatie daarmee om? Leer in deze keynote over wat trendontwikkeling voor jouw bedrijf betekent.

Van smart city naar happy city.

De term smart cities lijkt inmiddels een synoniem voor technologie. Toch gaat een smart city over veel meer dan tech. Want hoe ontwikkel je steden rondom geluk, in plaats van technologie als dé oplossing te zien?

"The best way to predict your future, is to create it."

- Abraham Lincoln

Nieuwsgierig naar ons werk?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Six Fingers in Barcelona

Als onderdeel van de Barcelona Resilience Week 2018 heeft Six Fingers een workshop gefaciliteerd voor deelnemers vanuit de hele wereld. Tijdens deze workshop hebben we ons gefocust op de eerste fases van Design Thinking: welke problemen spelen er, en hoe pak je die aan? Gaaf dat we zulke positieve reacties hebben mogen ontvangen van de aanwezigen!

Benieuwd geworden naar deze middag? Bekijk dan hier de video.