Leer hoe je jouw organisatie kan voorbereiden op de toekomst.

Masterclass Design Thinking +

Niet zomaar een Design Thinking cursus, maar een Design Thinking + Masterclass! In een serie van vijf bijeenkomsten, online of fysiek, leer je de principes van deze ontwerpstrategie waarbij de mens centraal staat, aangevuld met de unieke Six Fingers-werkwijze en onze eigen methodieken.

Vanuit 14 jaar ervaring leren we je om met een andere mindset naar uitdagingen te kijken en ontwerp- en innovatievraagstukken te formuleren. We dagen je uit om vanuit onze methodes Painstorming en Branchmarking tot échte vernieuwing te komen, door de pijnen van je gebruikers in kaart te brengen en inspiratie uit andere sectoren te halen. Zo ontwikkel je vanuit een totaal andere invalshoek op jouw markt en voor jouw klanten. In vijf leerzame, inspiratievolle sessies werk je toe naar tastbare oplossingen en bouw je nieuwe vaardigheden en kennis op over meer dan alleen het Design Thinking-proces. Daarmee kun je jouw organisatie écht waardevolle impact laten creëren.

Tijdens de workshops maak je op een actieve manier kennis van de unieke Six Fingers Design Thinking werkwijze. Door aan de slag te gaan met een probleem uit je eigen organisatie, leer je methoden en theorieën van Design Thinking begrijpen en toepassen. Learning-by-doing noemen we dat! Klik hier voor het complete programma.

Voor wie

Ben jij een marketeer, innovatiemanager of new business developer, die op een praktische manier wil ontdekken hoe Design Thinking werkt en hoe het je kan helpen innoveren? En ben je benieuwd naar hoe jij niet alleen Design Thinking, maar ook Painstorming en Branchmarking kan inzetten binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee over innovatievraagstukken binnen je organisatie en hoe jij en je team je organisatie kunnen voorbereiden op de toekomst.

Na deze cursus…

… kijk jij als een Design Thinker naar de wereld om je heen
… heb je je netwerk versterkt met andere Design Thinkers
… weet je hoe je klanten centraal zet in innovatieprocessen
… weet je hoe je pijnen kunt ontdekken bij klanten
… weet je hoe je inspiratie uit andere sectoren kunt gebruiken voor jouw vraagstukken
… ken je methodes om onderscheidende oplossingen te ontwikkelen
… weet je hoe je innovatie kunt realiseren binnen jouw organisatie

Contact

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.