Ons DNA

Panda’s kunnen met hun zes vingers als enige dier bamboe breken en eten en hiermee heeft de panda een niche in de natuur opgezocht zonder concurrenten. Dit evolutionaire verhaal inspireerde tot het oprichten van Six Fingers. Wij geloven namelijk dat de wereld waarin we leven, werken en leren vraagt om noodzakelijke en impactvolle transformaties, waar wij aan willen bijdragen. En om dat te kunnen realiseren is het noodzakelijk om met een ander perspectief naar bestaande paradigma’s te kijken. Voor ons is dat de zesde vinger.

Het talent om de toekomst te zien en de ervaring om er te komen

Wij vormen een multidisciplinair, nieuwsgierig en ambitieus team. We houden niet van afwachten, maar van aanpakken. We zijn nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op zowel maatschappelijk als technologisch gebied. We onderzoeken relevante innovaties en impactvolle transformaties wereldwijd. En geloven in de kracht van branchevreemd denken.

Wij jagen vernieuwing aan. Daarvoor zetten we niet alleen onze ervaring met het inrichten en begeleiden van processen in, maar ook onze eigen creativiteit en die van ons uitgebreide netwerk. Dit alles met maar één doel: de toekomst een stap dichterbij brengen. Want vooruitgang is voor ons cruciaal.

Bart van Leeuwen

Projectleider

Sinds 2010 helpt Bart bedrijven met het vinden van vernieuwing. Hij is een snelle denker, creatief, realistisch en een goede bemiddelaar. Gaat door waar anderen stoppen. Zijn kennis en liefde voor technieken en technologieën maken het mogelijk een idee snel om te zetten in een werkbaar product. Weet groepen altijd weer terug op aarde te krijgen en inzichten te vertalen naar nieuwe producten en diensten.

Cécile van den Boogaard

Transformatie expert

Eerder bouwde zij sterke teams bij defensie o.a. in Afghanistan en bij overheden en bedrijven. Als bedrijfskundige met focus op verandermanagement helpt zij teams bij het loslaten van bestaande denkpatronen.Taak- én mensgericht, om iedereen recht te doen in het team. Weet wat nodig is om het best mogelijke resultaat te halen door teams goed neer te zetten en te begeleiden. 

Edwin Schenk

Partner, zakelijk directeur

Sinds 2020 is Edwin partner bij Six Fingers. Hij werkt al ruim een decennia met de top van bedrijven aan innovaties en transformaties. Tot 2020 bouwde hij ruim 7 jaar aan de Dutch Design Week, een katalysator voor innovatie. Hij heeft een enorme drive voor het halen van doelen en ambities, in het bijzonder voor innovatietrajecten en complexe vraagstukken. Waar anderen denken dat ambities niet realistisch zijn, gelooft Edwin juist wel in het vooruitzicht om het onhaalbare te realiseren, dromen waar te maken en nog beter te presteren.

Inger Heselhaus

Office manager

Ontzorgt, plant en faciliteert. Zij brengt inzichten in projecten door goed te kijken naar wie waar wat toevoegt  En is verantwoordelijk voor de planning van projecten. Met Inger aan de basis, kan het team zich volledig richten op onze opdrachtgevers en projecten.

Irma van de Wildenberg

Projectleider

Wat beweegt mensen? Waar zitten de pijnen? Vanuit haar ervaring en perspectief als gebruikersonderzoeker en haar interesse in de mens en de wereld waarin wij leven, levert Irma de cruciale inzichten om impactvolle oplossingen voor de toekomst te kunnen ontwerpen. Zij weet wat nodig is om de juiste vertaling te maken van idee naar dienst en product. Analytisch, pragmatisch en scherp. Weet groepen te stimuleren tot daadwerkelijk vernieuwen en  grote en complexe projecten te begeleiden.

Jeroen Slappendel

Proces expert

15 jaar ervaring in onderzoek, productontwikkeling en positionering van internationale organisaties in diverse branches. Gevoed vanuit een brede interesse en passie om gedrag te doorgronden. Weet in co-creatie teams tot grote hoogten te laten stijgen om vervolgens concrete producten en diensten te ontwikkelen. Hij is een expert als het gaat om het inrichten van processen voor complexe vraagstukken. 

Loes van Eerd

Projectleider

Loes houdt als geen ander van het vertalen van inzichten naar toekomstbestendige perspectieven. Altijd op zoek naar creatieve, energieke en doeltreffende werkmethodes. Weet groepen sterk te motiveren en inspireren. Doelgericht, helder, doortastend en continue in ontwikkeling. Geef haar een lastig probleem en ze komt met een proces en creatieve begeleiding hiervan dat leidt tot nieuwe perspectieven.

Marijn van der Poll

Innovatie & Design expert

Hoe wordt een idee volwassen? Als innovatie expert kent hij het creatieve proces als geen ander. Zijn werk vond zijn weg naar musea wereldwijd en werd gepubliceerd in toonaangevende magazines. Hij was ambassadeur van de Dutch Design Week. Leert organisaties en studenten het creatieve proces te ontdekken aan de Design Academy. Marijn zet zijn kunde en ervaring in om concepten met impact te ontwikkelen. Enthousiast, snel en to-the-point. Werkt aan spraakmakende projecten voor overheden en bedrijfsleven.

Michelle Hermans

Onderzoeker

Als onderzoeker is Michelle continue op zoek naar signalen van verandering wereldwijd. Met haar open, creatieve en nieuwsgierige blik naar de wereld wordt onder haar hoede doorlopend onderzoek uitgevoerd samen met ons netwerk naar de nieuwste ontwikkelingen en gezocht naar de meest inspirerende innovaties en transformaties wereldwijd. Deze vertaalt zij naar waardevolle inzichten en heldere analyses die de input vormen voor de ontwikkeling van impactvolle en toekomstbestendige concepten voor onze opdrachtgevers.

Rick Pijpers

Senior strateeg

Ruim 20 jaar ervaring in leiderschap bij Fortune 100 bedrijven en high tech start ups. Als geen ander herkent hij de complexiteit van beslissingen op boardroom niveau. Digitalisering vanuit het ontstaan va internet tot nu mede vormgegeven. Gedegen vanuit harmonie tussen visie, strategie en teambuilding. Weet groei te realiseren, (her)kent de impact hiervan op organisaties en weet wat er speelt op directieniveau. Impact maken op mens en maatschappij is wat hem drijft. 

Rob Adams

Founder, omdenker, auteur

Sinds 2006 eigenaar en oprichter van Six Fingers. Schrijver van een viertal boeken omtrent innovatie en het vijfde boek is onderweg. Haarscherp, doortastend en weet processen te begeleiden in complexe en uitdagende situaties en groepen. Hij inspireert en daagt uit om andere denksporen mogelijk te maken. Adviseert en helpt directies richting te geven aan complexe toekomstvraagstukken. Verkent nieuwe perspectieven en realiseert vernieuwing. Daarnaast is Rob een veelgevraagd spreker over innovatie en transformatie.