Ideecreatie

Creativiteit is écht geen magie, iedereen kan het leren en stimuleren zodra je hier de juiste handvatten voor krijgt. Elke organisatie heeft uitdagingen waar geen standaardoplossingen voor zijn. Six Fingers helpt bedrijven om op een gestructureerde wijze oplossingen te ontwikkelen en te bundelen in een ideeportfolio.

Van probleem naar oplossing

Samen ontwerpen we de toekomst. Middels verschillende creatieve technieken zoals branchmarking en revolutiedenken ontwikkelen we nieuwe ideeën en toekomstbestendige concepten. Elke creatievraag vraagt om een ander programma en daarom stemmen we de werkvormen per workshop af. We werken hierbij altijd middels co-creatie (met medewerkers, partners, klanten én vrijdenkers) toe naar een concreet resultaat.

Daag ons uit

Zit je steeds vast in dezelfde denkpatronen? Waar zou jij onze expertise graag op willen challengen? Daag ons uit met een prikkelende vraag en wij gaan aan de slag!

Creatie sprint

We bieden ook de mogelijkheid om de ideecreatie in één week te faciliteren. Door de creatiefase in één week te plannen kunnen we snelheid en kwaliteit waarborgen in het proces. In de creatie sprint hebben we te maken met flinke tijdsdruk, waardoor we geen tijd hebben om te twijfelen over oplossingen, ideeën, et cetera. Hierdoor ontstaan in onze ogen de beste ‘meest pure’ oplossingen. Hoe langer je ergens over nadenkt, hoe eerder je immers concessies gaat doen.

Dit is slechts een van de onderdelen uit de expeditie

Ga mee op expeditie

Het is erg lastig om als organisatie buiten jouw eigen bedrijf en sector te kijken. Dat is nu eenmaal de omgeving die jij het beste kent. Six Fingers neemt jou daarom graag mee op expeditie naar een andere wereld.

Ontdek al onze methodes