Visie

Een visie moet onderbouwd zijn en richting geven. Richting aan vernieuwing en daarmee de toekomst. Wat is de focus? En de basis voor nieuwe producten en diensten?

Richting geven

Het manifest is het ijkpunt, de richting waarop de uiteindelijke visie wordt gebouwd. De visie schetst de perspectieven voor de toekomst die mogelijk zijn en waar de nieuwe producten en diensten uit voortkomen.

De visie voor de toekomst schetst de mogelijkheden waarop ontwikkeld en getest kan worden. Meerdere perspectieven worden zo geschetst, het zijn de scenario’s die mogelijk leiden naar een duurzame en impactvolle toekomst. De visie wordt ontwikkeld door het expeditieteam, gebaseerd op alle inzichten die zijn opgedaan tijdens het gebruikersonderzoek, de trendverkenningen en lessen uit andere sectoren. Hierdoor is het geen hersenspinsel, maar een sterk onderbouwde visie en de basis voor nieuwe producten en diensten.

De problemen op jouw markt duidelijk in beeld brengen

De visie is de basis waarop alles wordt gebouwd. Het fundament voor vernieuwing. De perspectieven die hieruit voortkomen zijn richtinggevend voor het innovatieportfolio.

 

Lees meer over het innovatieportfolio

Inspiratiegesprek

Graag nodigen we je uit voor een vrijblijvend inspiratiegesprek bij ons in het Videolab te Eindhoven. We inspireren je met inzichten en maken jouw innovatievraag scherp.

Keynote: Vernieuwen versus verbeteren

Dit is slechts een van de onderdelen uit de expeditie

Ga mee op expeditie

Het is erg lastig om als organisatie buiten jouw eigen bedrijf en sector te kijken. Dat is nu eenmaal de omgeving die jij het beste kent. Six Fingers neemt jou daarom graag mee op expeditie naar een andere wereld.

Ontdek al onze methodes