Opleidingen.

Leer met Six Fingers zelf te innoveren.

Zelf de touwtjes in handen nemen? Wij leren jou graag vernieuwend te denken. Ontdek bij ons meer over innovatie en kijk hoe jij jouw organisatie het beste naar een veelbelovende toekomst kunt brengen. Een toekomst die misschien wel heel anders eruitziet, dan jij eerder had verwacht.

Design Thinking Masterclass.

Bij Design Thinking staat de mens centraal. Daardoor leer je anders naar jouw markt en klanten te kijken. Door jouw sector op een andere manier te benaderen en daarmee te experimenten, lukt het jou om uiteindelijk innovatie te realiseren.

Inhouse Training.

Staat jouw bedrijf voor een grote uitdaging? Via de principes van Design Thinking leren wij jou en jouw team daarmee om te gaan. Aan de hand van workshops begeleiden wij jou naar een oplossing.

"Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes and having fun."

- Mary Lou Cook

Nieuwsgierig naar ons werk?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Six Fingers in Barcelona

Als onderdeel van de Barcelona Resilience Week 2018 heeft Six Fingers een workshop gefaciliteerd voor deelnemers vanuit de hele wereld. Tijdens deze workshop hebben we ons gefocust op de eerste fases van Design Thinking: welke problemen spelen er, en hoe pak je die aan? Gaaf dat we zulke positieve reacties hebben mogen ontvangen van de aanwezigen!

Benieuwd geworden naar deze middag? Bekijk dan hier de video.