Het talent om de toekomst te zien.
En de kennis om dit te bereiken.

Wat zijn wij?
Toekomstarchitecten.

Six Fingers is extreem nieuwsgierig. Dat zijn wij altijd al geweest. Nieuwsgierig naar kansen op de markt, naar innovatie en naar de beste manier van ondernemen. Vanuit daar jagen wij vernieuwing aan. Daarvoor gebruiken wij onze bijzonder creatieve breinen, maar ook onze kennis over innovatie en onze jarenlange ervaring. Allemaal gereedschappen die wij graag inzetten om de toekomst van jouw bedrijf mooier, helder en innovatiever te maken.  Wij noemen onszelf niet voor niets toekomstarchitecten.

Six Fingers bestaat uit een multidisciplinair, ambitieus en gedreven team. En soms vullen wij die aan met experts uit ons netwerk, als jouw opdracht daarom vraagt. Samen brengen wij jouw toekomst graag een stap dichterbij.

Rob Adams

Eigenaar & spreker

Rob Adams
Laurie Scholten

Innovatieprocessen

Laurie Scholten
Bart van Leeuwen

Realisatie & Strategie

Bart van Leeuwen
Nina Huijboom

Gebruikersonderzoek

Nina Huijboom
Loes van Eerd

Trends & Concepting

Loes van Eerd
Eline Mansvelt

Concepting

Eline Mansvelt
Inger Heselhaus

Office manager

Inger Heselhaus
Silke Körver

Trends & concepting

Silke Körver
Elizabeth Obediente

Pionier Spanje

Elizabeth Obediente
Boyd Cohen

Urban Strategist

Boyd Cohen
Jeroen Slappendel

Branding & Strategie

Jeroen Slappendel
Cécile van den Boogaard

Strategie

Cécile van den Boogaard
Rick Pijpers

Innovatie & Business Development

Rick Pijpers
Michelle Hermans - Donna Bosscher - Maaike Vrencken

Stagiaires

Michelle Hermans - Donna Bosscher - Maaike Vrencken

Onze geschiedenis

Wist je dat Six Fingers alweer 12 jaar oud is geworden? Scroll hieronder door onze hoogtepunten!

Six Fingers in Barcelona

Wist je dat je Six Fingers tegenwoordig ook in Barcelona kunt vinden? Dat is verre van toeval. De stad is namelijk de absolute voorloper op het gebied van social design. Net zoals Eindhoven als de Nederlandse topper op het gebied van design wordt beschouwd. Six Fingers wil die krachten combineren. Of beter gezegd, een grote kruisbestuiving laten plaatsvinden tussen Barcelona en Eindhoven.  Sinds 2018 hebben wij daarom ons eerste kantoor in Barcelona geopend om zoveel mogelijk van die creativiteit en vooruitstrevendheid op het gebied van social design te kunnen proeven. Die kennis nemen wij weer mee naar Nederland, waar wij gemeenten, overheden en organisaties verder helpen door vanuit het perspectief van social design te denken.

Wij leren dus veel van de stad, maar geven Spanje ook iets ervoor terug. Six Fingers geeft als expert bijvoorbeeld masterclasses in Design Thinking aan de Eada Business School. En wij helpen Spaanse bedrijven en steden te innoveren en vernieuwen. Door zoveel kennis en ervaringen te delen, kunnen wij in zowel Eindhoven als Barcelona aan een mooie en innovatieve toekomst werken.

Al sinds 2016 werken wij samen met Boyd Cohen’s Urban Innova in Barcelona. En Boyd is nu onderdeel van Six Fingers in Barcelona. Daar zijn wij erg trots op: Boyd is een grote en bekende vernieuwer op het gebied van smart cities. Samen introduceerden wij het Happy Citizen Design-project. Dat initiatief concentreert zich op geluk. En niet op technologie, wat voor veel mensen onlosmakelijk verbonden lijkt te zijn met het begrip ‘smart city’. Wij vinden het echter veel belangrijker dat steden zo ingericht zijn, dat mensen daar hun geluk kunnen vinden. En alles voorhanden hebben om gelukkig te kunnen zijn. Daarbij is technologie een hulpmiddel, geen doel. Wij combineren zo ons talent op het gebied van Design Thinking met de kennis van Urban Innova over smart cities, en gaan op zoek naar antwoorden op die vragen. En vanaf 2018 dus onder de naam van Six Fingers Spanje. Nieuwsgierig naar ons project? Op www.happycitizendesign.com vind je meer informatie.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Six Fingers zoekt stagiaires: zie jij jezelf hier al zitten?

Wij zijn Six Fingers, een innovatiebureau dat haar klanten helpt bij het vinden en realiseren van vernieuwing. Wij dagen onze klanten uit om onafhankelijk te denken en te leren van bedrijven in andere sectoren. Samen met onze klanten willen wij impact maken.

Six Fingers is per februari op zoek naar nieuwe stagiairs. Heb jij affiniteit met innovatie? Ben je enthousiast, creatief en pro-actief? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen je stage ga je aan de slag met alle facetten van innovatie en werk je mee aan klantprojecten. Wij zijn op zoek naar een meewerkstagiair(e) die ons kleine team vijf dagen in de week komt versterken.

We zoeken iemand die de volgende eigenschappen heeft:

 

En iemand die zichzelf graag wil ontwikkelen op het gebied van:

Het gaat om een stage vanaf februari 2019 voor een periode van 5 maanden. We zijn gevestigd in het SX-gebouw op Strijp-S in Eindhoven.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw CV en korte motivatie naar info@sixfingers.nl en kijk gerust verder op onze website.