247TailorSteel

Hoe klant- en marktinzichten een duidelijke visie op de toekomst kunnen bieden.

Painstorming

Op zoek naar vernieuwing op een koppige markt.

247TailorSteel is een belangrijke speler in de staalsector. Het bedrijf weet zich succesvol van haar concurrenten te onderscheiden. Toch blijft 247TailorSteel altijd op zoek naar vernieuwing. Dat verlangen snappen wij. Zeker op de staalmarkt, waar bepaalde processen en methoden redelijk vastgeroest kunnen zijn. Dat is geen woordgrap, maar de waarheid. 247TailorSteel onderscheidt zich door deze processen sterk te vereenvoudigen, maar zocht naar een manier om potentiële klanten daar ook van te kunnen overtuigen. Kortom: 247TailorSteel wilde van voorloper naar koploper binnen haar branche groeien.

Nieuwe mindset.

Kristalheldere visie.

Toekomst in beeld.

Six Fingers heeft ons geleerd anders te denken.

Ik heb Six Fingers leren kennen om een andere manier van denken te leren. Ze brengen een andere mindset om je eigen activiteiten beter te profileren. Zij hebben een database met erg veel bedrijven die ons zijn aangereikt anders naar onszelf te kijken. Het is een belangrijke gewaarwording voor ons, zodat we scherper in beeld hebben wie we zijn en wat we doen. Ze hebben ons een nieuwe mindset geleverd en daar zijn ze buitengewoon in geslaagd. Onze visie hebben we heel helder op ons netvlies gekregen. Dat kunnen we nu strak uitbouwen, zodat we in Europa naar meerdere vestigingen kunnen groeien. Dat is onze toekomst.

– 247TailorSteel

247TailorSteel weet wat zij in huis heeft: maar weten klanten dat ook?

Bij 247TailorSteel bestel je eenvoudig en bijzonder snel op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen. En dat alles voor een scherpe prijs. Jij kunt als klant zelf bepalen wat je wanneer en in welke hoeveelheid wilt ontvangen. Daarmee onderscheidt 247TailorSteel zich extreem van haar concurrenten. Daar verloopt alles nog traditioneel: zo wordt er gebruik gemaakt van een CAD/CAM-proces waarbij menselijk contact noodzakelijk is. 247TailorSteel maakt het bestellen van op maat gemaakte producten dus ineens bijzonder eenvoudig. Maar ziet de klant dat ook? Hoe kan 247TailorSteel de klant daarvan bewust maken?

Onderzoek naar klanten en andere sectoren zorgt voor een duidelijke toekomst.

Six Fingers koos ervoor om inzichten op te halen bij zowel klanten en niet-klanten als bedrijven in andere sectoren. Waarom zijn nieuwe klanten overgestapt? Wat heeft hen zover gekregen? En waar zit precies de angst om van de bekende, ouderwetse manier over te stappen naar de methode van 247TailorSteel? De inzichten die daarover bij de klanten zijn verzameld, boden ons en 247TailorSteel een nieuwe bewustwording. Ook marktonderzoek naar koplopers uit andere sectoren daagde 247tailorsteel uit om veel verder te gaan in hun denken en handelen. Zo leidde het onderzoek tot duidelijkheid voor iedereen: van de afdeling verkoop tot de afdeling communicatie. 247TailorSteel is recent uitgeroepen tot een van de grootste challengers op de Nederlandse staalmarkt. Ook is het bedrijf inmiddels in Duitsland te vinden. 247TailorSteel groeit en groeit, en neemt onze inzichten daarvoor van harte mee.

Net zoals 247TailorSteel op zoek naar een visie op de toekomst?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Hey ho, let’s go!

Een overnachting boeken via Airbnb, een recept zoeken op Google of een avondje Netflixen: miljoenen mensen over de hele wereld zijn er bekend mee. De beroemdste techreuzen ontwrichten bestaande markten en zijn van enorme invloed op ons dagelijks leven. Hun thuisbasis? Silicon Valley. Hun motto? Move fast and break things.

Geen regio ter wereld is zo bepalend voor de belangrijkste innovaties van onze tijd als de Bay Area. Niet gek dus, dat wij voor zesde keer op expeditie gaan naar deze regio.

Ga je met ons mee? Klik hier voor meer informatie over onze studiereis of neem contact met ons op.

Team Six Fingers