Rob Adams

Spreker over vernieuwing, innovatie en toekomst

Juist in deze tijd waarin fysiek afspreken vaak niet kan en teams geïsoleerd werken is inspiratie zo belangrijk. En dat kan, technieken genoeg die mensen bij elkaar brengen. Van grote webinars tot kleinere groepen. Hier heeft Rob al een decennia lang veel ervaring mee. In binnen en buitenland met steevast hoge beoordelingen.

Breng volop inspiratie. Reis de wereld over en ontdek wat er allemaal gaande is. Leer van geschiedenis. En gun je publiek de andere blik op vernieuwing. Kortom, volop nieuwe inzichten. Dat is wat je krijgt.

Direct naar factsheet Direct spreker aanvragen

Nieuwe inzichten brengen is voor Rob Adams de essentie voor ieder event waar hij staat. Alleen inspireren is niet genoeg. Dat is te makkelijk. Mensen raken en aanzetten tot anders denken. Dat is zijn doel. Om zo impact dichterbij te brengen.

Landen/bedrijven/events waar Rob recent heeft gesproken

Landkaart

iF International Forum Design Berlin

Jumbo

Ebay

Dutch Design Week

Creativity World Forum

PPG

Smart City Event

Equinix

Pon

Van Haren

Rob is al 10 jaar een veelgevraagd spreker over vernieuwing en innovatie in binnen- en buitenland. Tijdens zijn presentaties deelt hij zijn jarenlange ervaring over wat daadwerkelijk wel en niet werkt bij het ontwerpen van impactvolle en toekomstbestendige perspectieven en oplossingen. Zeker is dat zijn verhaal jouw publiek volop zal inspireren en cruciale inzichten brengt.

Onderwerpen

Vernieuwen versus verbeteren

Waarom is innovatie belangrijk? En hoe pas je innovatie toe? Vernieuwen vraagt om andere competenties dan verbeteren. Om een andere mindset. En een andere organisatie. Rob neemt je in deze inspirerende keynote mee in de wereld van innovatie. Zijn keynote gaat over vernieuwing en hoe deze vorm te geven. Over hoe je naast je bestaande organisatie die gericht is op executie, vernieuwing realiseert.

Van smart city naar happy city

Wij hebben genoeg van al die door technologie gedreven smart-city-talk en willen een andere weg in slaan. Wat de wereld namelijk echt nodig heeft, is een focus op gelukkige steden. Rob Adams gaat in deze keynote pas echt grenzen overschrijden: aan de hand van talloze voorbeelden laat hij zien hoe steden wereldwijd met smart cities experimenteren. Welke experimenten leiden tot meer geluk in steden? En wat kunnen we daarvan leren?

Mens, maatschappij & toekomst

Wat gebeurt er in de maatschappij? Wat drijft mensen? Hoe raak je ze en wat is op dit moment kansrijk of belangrijk? Wij laten jou graag zien hoe de maatschappij verandert en wat voor impact dat heeft op de toekomst en op jouw organisatie. Deze keynote is gebaseerd op ons trendonderzoek waar wij continu mee bezig zijn.

Referenties

Rob Adams is een zeer inspirerende spreker. Hij heeft ons uitgedaagd om anders te kijken en te denken!

- De Borg

Rob Adams is een zeer interessante spreker. Zijn verfrissende kijk op vernieuwing en hoe dit succesvol tot stand komt heeft ons internationale publiek zeker geïnspireerd. Ook was hij zeer enthousiast en betrokken bij de voorbereiding. Het was een perfecte match!

- Komori

Rob Adams weet fantastisch te inspireren en mensen te triggeren. Ik denk dat hij ook relevante uitdagingen heeft blootgelegd vandaag. Erg blij mee!

- Beeckestijn Business School