Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

Het talent om de toekomst te zien en de ervaring om er te komen.

Six Fingers jaagt vernieuwing en verandering aan. Ons team van vrijdenkers ontwikkelt toekomstbestendige strategieën en onderscheidende innovaties. Wij hebben 17 jaar ervaring met het inrichten en begeleiden van processen voor zeer diverse organisaties die tot resultaat leiden. Daarbij maken we indien nodig dankbaar gebruik van ons uitgebreide netwerk van creatieve geesten.

 

Rob Adams.

Founder, uitdager, omdenker, auteur

Sinds 2006 eigenaar en oprichter van Six Fingers. Columnist en schrijver van vijf boeken over vernieuwing. Zijn nieuwste boek is Return on Learning. Haarscherp, doortastend en weet processen en groepen te begeleiden in complexe en uitdagende situaties. Hij inspireert en daagt uit om andere denksporen mogelijk te maken. Adviseert en helpt bedrijven en overheden richting te geven aan complexe toekomstvraagstukken. Verkent nieuwe perspectieven en realiseert vernieuwing. Daarnaast is Rob een veelgevraagd spreker over de toekomst en vernieuwing.

Edwin Schenk.

Partner, bouwer, uitdager

Sinds 2020 is Edwin partner bij Six Fingers. Hij werkt al ruim een decennia met de top van bedrijven aan vernieuwing. Tot 2020 bouwde hij als zakelijk directeur ruim 7 jaar aan de Dutch Design Week, een katalysator voor innovatie. Hij houdt ervan om complexe innovatietrajecten terug te brengen naar eenvoud. Als voormalig topsporter gelooft hij in het vooruitzicht om het schijnbaar onhaalbare te realiseren, juist waar anderen denken dat geformuleerde ambities niet realistisch zijn. Edwin is een expert op de toekomst van bouwen, wonen en leven, een thema waar hij veel over spreekt op diverse podia.

Bart van Leeuwen.

Partner, projectleider

Sinds 2010 helpt Bart bedrijven met het vinden van vernieuwing en sinds 2023 is hij partner van Six Fingers. Hij is een snelle denker, creatief, realistisch en een goede bemiddelaar. Gaat door waar anderen stoppen. Weet groepen altijd weer terug op aarde te krijgen en inzichten te vertalen naar nieuwe producten en diensten. Hij begeleidt grote trajecten en is creatief in het zien en leggen van verbanden tussen branches. Zijn kennis en liefde voor nieuwe technologieën maken van hem een begenadigd spreker over de implicaties en toepassing hiervan binnen organisaties.

Rick Pijpers.

Strateeg, digitaal expert

Rick heeft bijzondere eigenschappen in zich. Hij begon zijn carrière als musicalacteur, werkte 25 jaar in leidinggevende functies in Tech en speelt niet onverdienstelijk piano. Als geen ander is Rick in staat om dwarsverbanden te leggen tussen verschillende denkwerelden. Dat talent voor analogieën leidt tot bruikbare en economisch vatbare oplossingen, die in een enkel geval zelfs een disruptieve werking hebben gehad. Rick’s expertise ligt hem in het betekenisvol toepassen van digitale technologie in opkomende markten, gebieden waar Rick dan ook veel in werkt.

Irma van de Wildenberg.

Projectleider, onderzoeker

Irma weet als geen ander hoe ze complexe projecten tot een goed resultaat brengt. Vanuit haar ervaring en perspectief als onderzoeker en haar interesse in de mens en de wereld waarin wij leven, levert Irma de cruciale inzichten om impactvolle oplossingen voor de toekomst te kunnen ontwerpen. Zij weet wat nodig is om de juiste vertaling te maken van idee naar dienst en product. Analytisch, pragmatisch en scherp. Weet groepen mee te nemen en te stimuleren tot daadwerkelijk vernieuwen.

 

Marijn van der Poll.

Innovatie & design expert

Als auteur en innovatie expert kent hij het creatieve proces als geen ander. Zijn werk vond zijn weg naar musea wereldwijd en werd gepubliceerd in toonaangevende magazines. Leert studenten het creatieve proces te ontdekken aan de wereldbekende Design Academy. Marijn zet zijn kunde en ervaring in om concepten met impact te ontwikkelen. Enthousiast, snel en to-the-point. Werkt aan spraakmakende projecten voor overheden en bedrijfsleven.

Marianne de Proost.

Office manager

Met Marianne als office manager aan de basis, kan het team van Six Fingers zich volledig richten op projecten en maximaal presteren. Ondersteunt, ontzorgt en verbindt met oog voor detail. Is verantwoordelijk voor de planning van grote en kleine projecten. Heeft een neus voor gastvrijheid en dat merken klanten als ze op bezoek komen, maar ook op externe locaties.

Luuk Huijsmans.

Trendexpert, ontwikkelaar

Luuk is een expert op het gebied van trendonderzoek en de toepassing hiervan. Zijn interesse in veranderingen in maatschappijen en sectoren wereldwijd maken hem tot de vraagbaak voor veel van onze projecten. Cum laude afgestudeerd, snel brein en ziet connecties waar deze voor anderen verborgen blijven. In projecten zet hij zijn kwaliteiten in als conceptontwikkelaar in het omdenken.

Florine Westen.

Analyst

Florine is zeer leergierig en wil graag de diepte in met haar onderzoek. Om de details te kunnen opmerken werkt ze zorgvuldig en analytisch. Door haar Bachelor Industrial Design bij de TU/e past ze haar manier van onderzoek graag toe op een ontwerp manier en is ze ook creatief in het creëren van nieuwe concepten. Filosofie heeft haar geïnspireerd om bezig te zijn met de fundamentele vraagstukken en de vertaalslag hoe we die kennis kunnen toepassen binnen organisaties. Bovendien is Florine nooit uitgeleerd, momenteel studeert ze filosofie aan Tilburg University.

Cécile van den Boogaard.

Projectleider en reporter

Cécile schakelt voor de teams waar zij mee werkt continu van strategisch, naar tactisch, operationeel en weer terug. Hierbij kijkt ze telkens wat kan worden geleerd en vindt ze de juiste woorden om teams te ondersteunen bij volharding. Volharding die nodig is als je nieuwe dingen leert en doet. Door altijd te focussen op ‘Wat leren we?’, helpt ze organisaties de juiste context te creëren. Teams met zeer diverse stakeholders zijn in het bijzonder in goede handen bij haar. Met een achtergrond bij verschillende ministeries, corporates, in leidinggevende en adviesrollen is verschillende belanghebbenden tot actie helpen komen een grote kwaliteit van Cécile.   

Jeroen Slappendel.

Sprintexpert, conceptontwikkelaar

Ruime ervaring in onderzoek, productontwikkeling en positionering van internationale organisaties in diverse branches. Gevoed vanuit een brede interesse en passie om gedrag te doorgronden. Weet in co-creatie teams tot grote hoogten te stijgen om vervolgens concrete producten en diensten te ontwikkelen. Hij is een expert in het inrichten van processen om in korte tijd tot oplossingen te komen.

Ons netwerk.

Specifieke expertises

Als specifieke expertise nodig is in projecten, kunnen wij op ons netwerk vertrouwen. Denk aan vormgevers, ontwerpers, digitale specialisten, architecten en meer. Zo kunnen wij ieder project van initiatie tot werkend begeleiden. Ons netwerk kent onze werkwijze en kwaliteit en weet hoe waarde toe te voegen.