Op expeditie van inzicht naar uitzicht.

Vernieuwing vinden & vernieuwing realiseren.

Wij dagen onze klanten uit om onafhankelijk te denken en te leren van bedrijven in andere sectoren. Samen met onze klanten gaan we op zoek naar nieuwe uitzichten en leveren we ontwerpen voor de toekomst. Op deze manier ondersteunen we onze klanten met het vinden en realiseren van vernieuwing. We ontwikkelen nieuwe producten en diensten, maar ook strategieën en startups. Al sinds onze oprichting in 2006 is vernieuwen de essentie van onze organisatie.

We onderscheiden ons door een praktijkgerichte en op co-creatie gebaseerde werkwijze. Methodes die onderdeel geworden zijn van onze manier van werken zijn onder andere Branchmarking©, Design Thinking, trendonderzoek en gebruikersonderzoek.

Wat we doen

Innovatie.

Innovatie moet bij het begin beginnen. Een idee heeft anders geen goede basis. Ontdek en ontwerp met Six Fingers nieuwe perspectieven voor je toekomst.

Lees meer over innovatie.

Workshops.

Als je je al lang op een bepaalde markt bevindt, is het soms moeilijk om verder te kijken. Leer met Six Fingers verder dan jouw markt en methoden te kijken.

Lees meer over workshops.

Opleidingen.

Zelf de touwtjes in handen nemen? Wij leren jou graag vernieuwend te denken. Leer met Six Fingers zelf te innoveren.

Lees meer over opleidingen.

Keynotes.

Six Fingers heeft een talent, en dat is inspireren. Laat ons je meenemen in de wereld van innovatie.

Lees meer over keynotes.

Samenwerken met Six Fingers.

Wij geloven dat alles al bedacht is en daarom denken wij altijd branchevreemd. We weten dat door alleen denken de wereld niet verandert, maar wel door te doen. Hier handelt iedereen binnen ons team ook naar. Wij zetten snel de stap naar doen, omdat je er dan alleen achter komt of iets werkt én waarde heeft. Onze mensen zijn betrokken, persoonlijk en relaxed in de samenwerking met klanten. Daarnaast zijn we ook kritisch, eerlijk en zetten we de zaken op scherp. Een frisse creatieve blik, een praktische/onderzoekende instelling en geen angst om nieuwe dingen uit te proberen zorgt voor continue vernieuwing en impact. Bij onze klanten én bij onszelf.

Nieuwsgierig naar ons werk?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Hey ho, let’s go!

Een overnachting boeken via Airbnb, een recept zoeken op Google of een avondje Netflixen: miljoenen mensen over de hele wereld zijn er bekend mee. De beroemdste techreuzen ontwrichten bestaande markten en zijn van enorme invloed op ons dagelijks leven. Hun thuisbasis? Silicon Valley. Hun motto? Move fast and break things.

Geen regio ter wereld is zo bepalend voor de belangrijkste innovaties van onze tijd als de Bay Area. Niet gek dus, dat wij voor zesde keer op expeditie gaan naar deze regio.

Ga je met ons mee? Klik hier voor meer informatie over onze studiereis of neem contact met ons op.

Team Six Fingers