Op expeditie van inzicht naar uitzicht.

Vernieuwing vinden & vernieuwing realiseren.

Onze kracht is de vereniging van denken en doen. Wij voegen inzicht, creativiteit, daadkracht en ondernemerschap toe aan de teams van onze klanten.

Wij hebben een arsenaal aan methoden en technieken die we toepassen op opdrachten van klein tot groot. Afhankelijk van de vraag bepalen wij de aanpak.

Innovatie.

Ontdek en ontwerp met Six Fingers nieuwe perspectieven voor je toekomst.

Workshops.

Leer met Six Fingers verder dan jouw markt en methoden te kijken.

Keynotes.

Laat ons je meenemen in de wereld van innovatie.

Opleidingen.

Leer met Six Fingers zelf te innoveren.

Samenwerken met Six Fingers.

Wij geloven dat alles al bedacht is en daarom denken wij altijd branchevreemd. We weten dat door alleen denken de wereld niet verandert, maar wel door te doen. Hier handelt iedereen binnen ons team ook naar. Wij zetten snel de stap naar doen, omdat je er dan alleen achter komt of iets werkt én waarde heeft. Onze mensen zijn betrokken, persoonlijk en relaxed in de samenwerking met klanten. Daarnaast zijn we ook kritisch, eerlijk en zetten we de zaken op scherp. Een frisse creatieve blik, een praktische/onderzoekende instelling en geen angst om nieuwe dingen uit te proberen zorgt voor continue vernieuwing en impact. Bij onze klanten én bij onszelf.

Nieuwsgierig naar ons werk?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Six Fingers in Barcelona

Als onderdeel van de Barcelona Resilience Week 2018 heeft Six Fingers een workshop gefaciliteerd voor deelnemers vanuit de hele wereld. Tijdens deze workshop hebben we ons gefocust op de eerste fases van Design Thinking: welke problemen spelen er, en hoe pak je die aan? Gaaf dat we zulke positieve reacties hebben mogen ontvangen van de aanwezigen!

Benieuwd geworden naar deze middag? Bekijk dan hier de video.