De toekomst van groei

Webinar | 30 juni 2020

In de toekomst kijken is onmogelijk. De toekomst start bij niet-weten. Dus is het stellen van de juiste vragen een belangrijke competentie voor ieder mens en elke organisatie. Verbazing kan waardevoller zijn dan ervaring.

Na dit webinar omarm je de onzekerheden van de toekomst en krijg je zicht op de achtergronden, aannames en kansen van vernieuwing. Zo weet je wat belangrijk is voor jouw organisatie, kun je de juiste competenties en expertises inzetten en kun je betere beslissingen nemen. Zo krijg je grip op de toekomst.

Over Rob Adams

Rob is sinds 2006 eigenaar en oprichter van Six Fingers en Happy Citizen Design. Schrijver van een viertal boeken omtrent innovatie en het vijfde boek is onderweg. Als spreker is hij haarscherp en doortastend, wil hij inspireren én irriteren, juist om andere denksporen mogelijk te maken.

Doe jij mee?

De webinar vindt online plaats op dinsdag 30 juni van 10.30 tot 12.00. Voor de koffie zorg je zelf, de inhoud laat je aan ons over. Vanzelfsprekend is er gelegenheid om vragen te stellen. Meld je aan via onderstaand contactformulier.

Het webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Interesse in een webinar of wil jij ook groeien door te leren, neem dan contact met ons op.

Kijk hier het webinar terug

Aanmelding webinar 30 juni

    Ik meld me aan voor de webinar op 30 juni van 10.30 - 12.00 uur.
    Ik kan helaas niet de webinar volgen op 30 juni, ik zou graag meer informatie willen ontvangen over online webinars.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.