Workshops.

Leer met Six Fingers verder dan jouw markt en methoden te kijken.

Als je je al lang op een bepaalde markt bevindt, is het soms moeilijk om verder te kijken. Wij begrijpen dat. Toch is innovatie een kwestie van ‘doen’. Wij experimenteren, onderzoeken trends en bekijken met jou nauwkeurig wat die voor jouw organisatie betekenen. Daarmee helpt Six Fingers je te ontdekken waar jouw kansen liggen. Of wat jouw toekomst voor jou in petto heeft.

Challenge.

Probeer je te innoveren, maar kom je steeds op hetzelfde idee uit? Laat ons je uitdagen door bestaande gedachtenpatronen te doorbreken.

Idee creatie.

Inspiratie voor een nieuw idee is soms lastig te vinden. Laat ons je daarom helpen een ideeportfolio te maken.

Trendverkenning.

Waar staat jouw organisatie over vijf of tien jaar? Ontdek hoe de maatschappij en trends zich ontwikkelen en schep een duidelijk beeld van jouw toekomst.

"Design has allowed us to stand out, to look different and show that difference boldly."

- Joe Mansueto

Nieuwsgierig naar ons werk?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Six Fingers in Barcelona

Als onderdeel van de Barcelona Resilience Week 2018 heeft Six Fingers een workshop gefaciliteerd voor deelnemers vanuit de hele wereld. Tijdens deze workshop hebben we ons gefocust op de eerste fases van Design Thinking: welke problemen spelen er, en hoe pak je die aan? Gaaf dat we zulke positieve reacties hebben mogen ontvangen van de aanwezigen!

Benieuwd geworden naar deze middag? Bekijk dan hier de video.