Workshops.

Leer met Six Fingers verder dan jouw markt en methoden te kijken.

Als je je al lang op een bepaalde markt bevindt, is het soms moeilijk om verder te kijken. Wij begrijpen dat. Toch is innovatie een kwestie van ‘doen’. Wij experimenteren, onderzoeken trends en bekijken met jou nauwkeurig wat die voor jouw organisatie betekenen. Daarmee helpt Six Fingers je te ontdekken waar jouw kansen liggen. Of wat jouw toekomst voor jou in petto heeft.

Challenge.

Probeer je te innoveren, maar kom je steeds op hetzelfde idee uit? Laat ons je uitdagen door bestaande gedachtenpatronen te doorbreken.

Idee creatie.

Inspiratie voor een nieuw idee is soms lastig te vinden. Laat ons je daarom helpen een ideeportfolio te maken.

Trendverkenning.

Waar staat jouw organisatie over vijf of tien jaar? Ontdek hoe de maatschappij en trends zich ontwikkelen en schep een duidelijk beeld van jouw toekomst.

"Design has allowed us to stand out, to look different and show that difference boldly."

- Joe Mansueto

Nieuwsgierig naar ons werk?

Mooi. Wij zijn namelijk ook nieuwsgierig, naar jou en jouw verhaal. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.

Hey ho, let’s go!

Een overnachting boeken via Airbnb, een recept zoeken op Google of een avondje Netflixen: miljoenen mensen over de hele wereld zijn er bekend mee. De beroemdste techreuzen ontwrichten bestaande markten en zijn van enorme invloed op ons dagelijks leven. Hun thuisbasis? Silicon Valley. Hun motto? Move fast and break things.

Geen regio ter wereld is zo bepalend voor de belangrijkste innovaties van onze tijd als de Bay Area. Niet gek dus, dat wij voor zesde keer op expeditie gaan naar deze regio.

Ga je met ons mee? Klik hier voor meer informatie over onze studiereis of neem contact met ons op.

Team Six Fingers